Cloud-baseret Print Management

Printix er din sikre løsning til håndtering af print på den moderne arbejdsplads
Prøv Gratis

Cloud Print Management-tjeneste

Printix Cloud Print SaaS løser morgendagens behov for printstyring og moderne printløsninger.

Flere og flere virksomheder er på vej mod cloud-baserede tjenester og stræber efter at reducere deres lokale infrastruktur.

På et tidspunkt kommer turen til dine gamle printservere og måden, du har håndteret print på i årevis.

Home Office Printing

Et fremtidssikret printmiljø i skyen

Med Printix får du en cloudbaseret printløsning, der er både sikker og mobil. Print hvor som helst og når som helst fra din computer, mobil eller tablet til en hvilken som helst slags printer.

Printix understøtter Windows, Mac og Chrome OS samt Android og iOS telefon og tablet. Man kan også printe fra Linux computere via en Chrome browser.

Printix Features

Intet behov for lokal printserverinfrastruktur

Reducer omkostningerne og kompleksiteten af dit printmiljø. Printix’s Cloud Print eliminerer behovet for separate printerservere og deres erhvervelse og vedligeholdelse.

Printix Cloud Print er designet til Zero Trust krav.

Prinix Serverless Cloud Print

Login kontrol og sikkerhedsfunktioner

Printix understøtter Single Sign-On med Microsoft Entra ID og Google Workspace. Det giver brugerne nem og sikker adgang til at blive automatisk logget ind.

Brugerne kan printe fra hvor som helst – på tværs af kontorer og hjemmefra. De kan desuden frigøre dokumenter ved at bruge deres login ved printeren fra enhver enhed.

Home Office Print

Den manglende brik i puslespillet

Vores Entra ID og Google Workspace integrationer giver yderligere adgangs- og kontrolfunktioner til at kunne udrulle, kontrollere og styre dit printmiljø sammen med Printix. Grupper kan bruges til at kontrollere adgang til printere samt installation af printere baseret på brugernes specifikke gruppemedlemskab.

Se hvordan du aktiverer Entra ID Grupper
Se hvordan du aktiverer Google Grupper

Printix Secure Server free Cloud Printing

Forenklet printstyring

Udover at minimere din on-premise print-infrastruktur slipper du og dine brugere for besværet med selv at installere og vedligeholde printerdrivere. Med Printix automatiseres rutinemæssige administrationsopgaver og sikrer, at alle får samme ensartede og korrekte opsætning. Dit printmiljø er altid kørende og ajourført.

Vores løsning er designet til at være skalerbar, og kan derfor håndtere ethvert antal brugere og printere.

Home Office Print

Sådan kan Printix hjælpe

Printix sparer IT-afdelingerne for de omkostninger og det besvær, der følger med at forbinde brugere til virksomhedens printressourcer, uafhængigt af placering, virksomhedsstørrelse og printertype. Vi kan:
N

Fjerner behovet for printservere

N

Automatiserer oprettelsen af printkøer og installation af printerdrivere

N

Silent udrulning af klient-software

N

Automatiske software-opdateringer

N

Overvågning og rapportering

N

Sikker print (Pull Print)

Home Office Print

Vil du vide mere om cloud print?

Vær mere produktiv, uanset hvor du befinder dig.

Printix er en cloudbaseret tjeneste til printhåndtering. Løsningen er specielt designet til at levere en hel printinfrastruktur og et sikkert udskrivningsmiljø, der garanterer effektivitet, produktivitet og omkostningsbesparelser.

Printix er en fuldt ud skalérbar abonnementsbaseret løsning. Det betyder, at virksomheder, store som små, blot betaler for de licenser, der er brug for.

Vil du også have moderne print på din arbejdsplads?